22-03-09

22/03/2009 Idefikske en Poeske beginnen eraan!!!

Voila, we zijn er terug. Na een vol jaar inactiviteit is "idefikske" terug en hij heeft een vriendinnetje meegebracht. Sofie is haar naam, "poeske" voor de vrienden.

Envelope

 

We gaan deze blog samen schrijven zoals we vele dingen samen doen. Over mij weten jullie al wel wat maar wie is nu "poeske"?

Poeske heet dus Sofie en zij werkt als verpleegster in het H.Hartziekenhuis. We weten dus van nu af aan waar we moeten zijn als we een verrekking in de lies hebben.

Medical-05-june

Mijn nieuwe liefde is een heel lieve madam en ik heb dus geen kat in een zak gekocht

Cat_in_bag

De support dak vroeger nie kreeg met het lopen krijg ik nu wel en wat meer is, ze doet zelfs mee en is bekwaam om mij op te jagen als ik het nie zie zitten.

We zijn dus deze week herbegonnen met lopen en we lopen met een doel. We lopen onze eerste wedstrijd op 13-06-2009 zoals de link hiernaast aangeeft. Het is een 10km wedstrijd voor "burncamp", ingericht door de brandweer van Roeselare. We hebben daar serieus wa connecties. 2 nonkels van Sofie zijn brandweerman en ook ons schoonbroer, de Kevin, is brandweerman.

firefighting_4

De weekplanning zag er deze week als volgt uit:

Maandag: lopen en wandelen (kalmkes beginnen en nie dom doen hé)

Dinsdag: rustdag

Pleasant_sleep

Woensdag: Mijn madam op haar bloot gat gegeven. Nie alleen omdat da leuk is maar ook omdat ze van mijn afwezigheid had geprofiteerd om haar helemaal te forceren. Ze kon nog met moeite wandelen na haar training. Op haar werk zeiden haar collega's letterlijk :"ge zijt precies zeven maand zwanger, alle elegantie ontbreekt. Hetgeen ge nu doet kan onmogelijk wandelen zijn. Ge loopt gelijk een gans" Met dank aan Martine voor de leuke quote.

Donderdag: heel lichtjes loslopen om het zeer eruit te krijgen (wat wonderbaarlijk wel lukte)

Vrijdag: rustdag

Zaterdag: Gaan lopen naar het sportstadium om mee te doen aan ons eerste goeie doel. Lopen voor komoptegenkanker in de lenteloop. Daar heel wat maatjes tegengekomen van bij de flackskes van vroeger.

Er waren er zelfs bij die durfden beweren dat we er fit uitzagen. Katrien had duidelijk nog de slapers in haar ogen zo vroeg op zaterdagmorgen. Ook terug gezien na lange tijd: Martine...Rita...Dirk...Freddy...Diana. Amaai al die mannen en vrouwen zien er gigantisch fris en in vorm uit.

Voila da zal het zijn voor ons eerste postje. In normale omstandigheden komt er elke week één, of het moest zijn dat er plotseling iets spectaculairs is hé.

Bye

 

 

21:45 Gepost door poeske en idefikske in Sport | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Welcome Back En als we je gemist hebben ??? Ge moogd gerust zijn !! maar 't is u vergeven ! en zeker nu ge nog een toffe lieve sportieve schat meegebracht hebt , zeg maar ge moet zo bescheiden niet doen zenne ,jullie waren zaterdag heel goed bezig ! echtwaar ...dus volhouden ! en dat zal dik in orde zijn ,veel plezier allebei !

Gepost door: Katrien | 22-03-09

Ola.... .... ook de loopmicrobe te pakken zie ik !!!
Mooi , mooi ... ooit loop ik wel eens mee met jou ; als tenminste geen pijn meer heb !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 23-03-09

Leuk! Lijkt mij heel leuk om jullie opbouw te volgen naar de eerste wedstrijd. 1 jaar geleden liep ik ook rond die tijd mijn eerste wedstrijd dus ik ben ervan overtuigd dat jullie het er goed gaan vanaf brengen. Heel veel succes met de trainingen, ik kijk al uit naar het volgende logje!!

Gepost door: Wendy | 25-03-09

blijf je opvolgen zal optijd eens kijken naar de blog en naar je eerste wedstrijd, dan nader mij terug keer ook zou mogen musschien terug beginnen lopen rondt 1/7/2009 na een lange rustperiode ( laatste maal dat ik liep was op 5/11/08 )- hartproblemen zal afwachten zijn voor mij

Gepost door: anja | 25-03-09

welkom terug en leuk dat je de liefde van je leven hebt gevonden!! veel trainingsplezier!

Gepost door: Ruthje | 25-03-09

welkom en welkom back!!! Al ineens grote plannen!
Super!
Veel plezier en veel succes! ;-)

Gepost door: INvormTinneke | 25-03-09

Ha de Cisse is terug !! En met een nieuwe poes :-)
Ikwens jullie beiden alle geluk toe en heel veel succes met je voorbereidingen naar julie éérste wedstrijd .
Cisse ......een knappe madam jong !

Gepost door: coach mario | 25-03-09

^^ Niice :)
Ilove ulder ^^

Gepost door: sofie | 26-03-09

De commentaren zijn gesloten.