19-06-09

19/06/09 Verd.....me

jaja, wat ik vreesde is gebeurd...

'k Mag mijn schoenen voor een tijke aan den haak hangen. Had al een tijdje last van de knie bij het trappen doen, maar lopen ging prima. Deze week echter is de pijn verergerd en kom ik ook s'nachts  wakker van de pijn.

Eergisteren een sympathieke arts aangesproken bij ons op de afdeling.

Verdict: patellapeesontsteking....Typische uitgesproken klachten volgens de dr.

gevolg: 3X per week naar de kiné(19 beurten) en relatieve rust gedurende 6weken.Voila ik kan gewoon van 0 herbeginnen hierna en kwas nu goe bezig!Als't daarnie mee helpt moet ik voor verdere onderzoeken, want dan zit er al vocht enzo in mijn gewricht.   Echt balen nu.

Collegas zeggen mij dak te veel getraind heb en mij opgeblazen heb, ik weiger dat te geloven want het ging gewoon goed.In ieder geval ben ik van plan binnen hier en zes weken der weer aan te beginnen dan. En dan zien we wel, als't weer van dattem is, dan zal ik mij nen andere hobby moeten aanschaffen dan. Kantklossen zeker lol.

Voila, kwou mijn frustratie ne keer op tafel smijten en khou jullie op de hoogte

Greetz fietje

19:27 Gepost door poeske en idefikske in Sport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Oei! Veel beterschap!!

Gepost door: Wendy | 20-06-09

Met een knie is het altijd oppassen...dit is een veel voorkomende blessure bij lopers...en is goed te genezen. Rust en ijs leggen. sterkte.

Gepost door: natalie | 20-06-09

Lap.... .... idd hatelijk als je dit tegenkomt. En steeds dezelfde zever van de mensen : teveel , te vlug... maar zelf doen ze niks kejt... Niks van aantrekken. Heb een voorstel : geen zin in ZUMBA ????
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 20-06-09

Slecht nieuws Da's geen goed nieuws. Eerst laten genezen en dan rustig opnieuw opbouwen. Kijk ook eens naar je loopschoenen. Daar zit het bij beginners dikwijls fout. Ik begin meestal pijn te krijgen als de demping van mijn schoenen niet zo goed meer werkt en dan weet ik dat ik nieuwe mag gaan kopen. Ga eens langs in een gespecialiseerde zaak (waar ze je loopstijl kunnen analyseren) voor advies, want het type schoen is zeer belangrijk om blessures te vermijden. Alvast veel beterschap zodat je snel weer kan herbeginnen.

Gepost door: Herman | 22-06-09

Veel beterschap gewenst!!

Gepost door: Layla | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.